tips & inspiratie

Origineel sinterklaascadeau – Specerijenstruik

Nog op zoek naar een leuk sinterklaascadeau voor een tuinliefhebber? Met Sinterklaas is de specerijstruik (Calycanthus floridus) een toepasselijk cadeau. Deze mooie, onbekende struik bloeit van juni tot september met donkerrode bloemen. Het blad en de bloemen lijken qua vorm op de magnolia, maar zijn kleiner. De specerijstruik heeft ook mooie kaneelbruine takken en de bloemen geven een vrij sterke meloenachtige geur af. Als de vruchtjes verschijnen lijken deze sterk op rozenbottels. Met een hoogte tot 2 meter en voorkeur voor een zonnige plek kan iedere tuinliefhebber wel een plekje vinden voor deze aanwinst.

Een cadeaubon is natuurlijk ook een leuk cadeau met de feestdagen. Je kunt bij ons zelf de waarde van de cadeaubon bepalen en de cadeaubon is na aanschaf vijf jaar lang bij ons te besteden. Direct in december voor een mooi kerststuk of een kerstboom bijvoorbeeld, of volgend voorjaar als het tuinseizoen weer losbarst.