tips & inspiratie

Sierfruit, kleurrijk in de nazomer

Kleurrijke kalebassen, turkse mutsen en ander sierfruit in vele vormen en kleuren.
Ideaal om voor een klein bedrag je tuin op te fleuren. Vervang een eenjarige zomerbloeier die de vakantie niet heeft overleefd door een mooie turkse muts en je hebt ineens een compleet nieuwe pot. Of gebruik ze om extra kleur toe te voegen aan een pot of border waar nu even niets bloeit.

Inspiratie

Zoek je inspiratie voor een knallende kleurenpracht? Combineer een heester met mooie bessen eens met een onderbeplanting van siergrassen en leg daar kalebassen tussen. Super in een grote pot op je terras. Daarna plant je ze in de volle grond voor een herhalingsoptreden volgend jaar.
bessen van een Viburnum, deze verkleuren nog naar roze en uiteindelijk diep paars