tips & inspiratie

Twentse kerstbomen

Vanaf eind november is ons vertrouwde assortiment kerstbomen weer verkrijgbaar. Naast de Servische spar die al jaren favoriet is en de bekende Nordmann heeft de Fraserspar inmiddels ook een vaste plek binnen ons assortiment veroverd. Ook hebben we kleine boompjes voor bij de voordeur of in de vensterbank. Meer over de verschillende soorten kerstbomen.

Alles uit Twente

Alle soorten bomen zijn gekweekt in de regio. Eerdere jaren hadden we al het overgrote deel uit de buurt, en sinds 2016 hebben wij dat kunnen uitbreiden tot het volledige assortiment. Niet alleen zijn de bomen daardoor veel verser en houden ze de naalden beter vast, ook is het milieuvriendelijker omdat er veel minder transport nodig is.

Hele jaar druk voor kerst

Onze kerstbomen worden pas eind november gerooid, maar het hele jaar is onze kweker druk om bomen van de beste kwaliteit af te leveren. Planten, snoeien, bemesten, oppassen voor schimmels en insecten, nog meer snoeien en bemesting voor de mooiste kleuren. Al in de zomer gaan wij samen met de kweker het land op om de mooiste bomen stuk voor stuk uit te zoeken. Alles zodat jij een prachtige boom in huis kunt zetten!