tips & inspiratie

Nieuwe zomerbloeiers in 2017

Er is weer volop keuze in eenjarige zomerbloeiers. Naast de bekende toppers hebben we een aantal nieuwigheden in 2017.

Petunia ‘Night Sky’
Een spectaculaire nieuwkomer is de Petunia ‘Night Sky’. Een blauw-wit gespikkelde bloem in combinatie met een mooie lage en compact groeiende plant. Deze petunia heeft al meerdere awards gewonnen en is dit jaar nieuw.
Ook nieuw in ons assortiment is Lobelia ‘Old Rose’. Een compact groeiende Lobelia met oudroze bloemen, een kleur die nog niet verkrijgbaar was in deze soort. Mooi voor gecombineerde potten.
Naast de vele geraniums die wij al hadden is er een nieuwe serie toegevoegd in 2017. Verkrijgbaar in drie kleuren (rood, lichtroze en felroze) en opvallend door de afwijkende groei en helder groene bladeren. Deze geraniums groeien compact en hebben een ingesneden blad, wat ze een fijnere uitstraling geeft.

 

Inplantservice
Ken je onze inplantservice al? Wij planten jouw eigen bakken en potten in zodat je hier zelf geen werk mee hebt. Neem je lege potten mee, zoek zelf of met onze hulp de mooiste plantencombinaties uit en je neemt ze compleet ingeplant weer mee naar huis zodat je er direct van kunt genieten. Ideaal voor moederdag!