tips & inspiratie

Workshop paasbrood

Tijdens de paasworkshop 2018 was een brood de basis voor een prachtig bloemstuk. Het brood is speciaal gebakken volgens een voor ons aangepast recept. Het is niet meer eetbaar, maar blijft wel heel lang goed. Hierdoor kun je ook na de paasdagen nog van je werkstuk genieten. We hebben de broden aangekleed met paaseieren, buxus, roosjes en allerlei decoratiematerialen naar eigen keuze.

Workshop Pasen paasbrood

Data en kosten

De workshops vonden plaats op 21 en 22 maart 2018. De start was beide avonden om 19.30 uur en de workshop duurt tot ongeveer 21.30. Je maakt op één avond twee paasbroden per persoon. Alle materialen en benodigdheden zijn inbegrepen. Ook zorgen wij voor koffie & thee met een lekkernij!

Aanmelden workshop

Deze workshop heeft al plaatsgevonden, aanmelden kan niet meer. Interesse in een workshop voor jezelf, samen of met een groep? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!