tips & inspiratie

Workshop najaarskrans

Op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober organiseren wij gezellige workshops. Onder begeleiding van Gerdien maak je een mooie najaarskrans van schorsplaten. Met karakteristieke takken en andere natuurlijke materialen maak je de krans naar eigen smaak helemaal af. Deze krans kun je zowel ophangen als neerleggen en je hebt er maandenlang plezier van.

Data en kosten

De workshops vinden plaats op 23 en 24 oktober. De start is beide avonden om 19.30 uur en de workshop duurt tot ongeveer 21.30. Alle materialen en benodigdheden zijn inbegrepen. Ook zorgen wij voor koffie of thee met een koekje en lekkers!

Aanmelden workshop

Deze workshop heeft al plaatsgevonden, aanmelden kan niet meer. Interesse in een workshop voor jezelf, samen of met een groep? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!