tips & inspiratie

Originele kerstactie voor medewerkers of relaties

Op een gezellige manier je medewerkers en/of relaties een kerstgeschenk laten uitkiezen zonder zelf veel tijd kwijt te zijn aan de organisatie? Bij ons kun je op verschillende manieren kerst vieren!

Kerstfair

Tijdens onze kerstfair is ons terrein helemaal in kerstsfeer. De kerstman deelt kerstkransjes uit en marshmallows om bij een kampvuurtje te roosteren. Er is gratis warme glühwein, chocomel en kruidige winterdrank. Opwarmen kan bij een van de vuurkorven en er is een ruime keuze uit de verschillende soorten en maten kerstbomen. Handgemaakte kransen, tafelstukken en andere kerstdecoraties zijn uitgestald in de blokhutten en kraampjes. Voor jullie is er een aparte plek waar je met jouw gasten gezellig kunt genieten van een hapje en drankje. Tussendoor kunnen ze hun eigen kerstgeschenk uitzoeken met een waardebon. Een kerstboom, mooie krans of takken en mos om zelf thuis aan de slag te gaan? Het kan allemaal!

Diverse opties

Voor de invulling kunnen wij diverse opties bieden, onder andere:

  • Waardebonnen tegen gereduceerd tarief
  • Pay per use
  • Waardebonnen geldig tijdens kerst-event of doorlopend
  • Inclusief opmaak en verspreiding
  • Donaties aan KWF Twenterand mogelijk (tevens aanwezig met eigen stand)

Kerstworkshop

Creatief bezig? Ook dat kan. Voor groepen vanaf 5 personen geven wij workshops. 5-8 personen kunnen wij in onze workshopruimte ontvangen. Voor grotere gezelschappen is het inplannen van meerdere momenten mogelijk, of een workshop op locatie. Er zijn diverse mogelijkheden voor het maken van kerstkransen en tafelstukken in een diversiteit aan vormen en materialen.

Voor elke omvang en budget zijn er mogelijkheden. We bespreken graag wat voor jullie het beste past!
Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.