tips & inspiratie

Aangepaste openingstijden

24 december 2018 uitgelicht

Momenteel zijn wij beperkt geopend. We zijn regelmatig aanwezig voor onderhoudsklussen, dus kom gerust langs als de poort open staat. Je mag altijd een afspraak maken, dan weet je zeker dat we aanwezig zijn wanneer je komt.

Voor vragen, afspraken en bestellingen zijn we bereikbaar via telefoon, e-mail & Facebook. Vanaf vrijdag 1 maart zijn we weer tijdens de reguliere openingstijden geopend en staan we graag weer voor je klaar. Je bestellingen bezorgen we zonder extra kosten in deze maanden.

Klussen
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw tuinseizoen: de komende weken zijn we nog druk met snoeien, schilderen, bestraten en natuurlijk het zoeken naar mooie, aparte en scherp geprijsde planten zodat alles er straks weer tiptop uitziet.

Vanaf vrijdag 1 maart zijn we weer tijdens de reguliere openingstijden geopend en staan we graag weer voor je klaar.
Kom je ook weer een kijkje nemen begin maart?