Aanleg & onderhoud

Behalve het leveren van groenproducten en toebehoren kunnen wij de aanleg van je tuin uitvoeren. Ook kunnen wij de aanplant van planten, heesters of bomen in een bestaande tuin verzorgen.

Naast aanleg van je tuin kunnen wij ook het klein onderhoud uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het knippen van de heg of snoeiwerk aan leilinden, dakplatanen of andere bomen. Het is heel goed mogelijk dat je voor dergelijke werkzaamheden zelf niet de juiste gereedschappen en producten in huis heeft. Bij ons is dat geen probleem; wij nemen zelf alle benodigde gereedschappen en overige items mee, en zorgen voor een professionele en nette afwerking. In overleg kunnen wij ook het snoeiafval voor je afvoeren.

SpadeMochten er onderhoudsklussen bij je huis of bedrijf zijn waarvoor je onze hulp wilt inschakelen, dan kun je ons hiervoor altijd benaderen via onze contactgegevens.

Aanpassingen in bestaande tuin

Je wilt een border veranderen, een boom planten of het terras verplaatsen? Wij adviseren je graag bij aanpassingen in een bestaande tuin.

We gebruiken onze achtergrondkennis om met je mee te denken hoe de gewenste aanpassingen het best kunnen worden ingevuld. Hierbij beperken wij ons niet tot de situatie zoals deze nu is, maar denken wij ook aan de toekomst: je wilt immers geen spijt krijgen van de veranderingen. Vaak leidt dit tot creatieve oplossingen waar je zelf nog niet bij had stilgestaan.

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is afgestemd op jouw wensen en eisen, en past hierdoor bij je levensstijl. Doordat wij in-huis ontwerpen kunnen we altijd zorgen voor een oplossing op maat.

Wil je een tuinontwerp laten maken; kom dan gerust met een plattegrond met afmetingen van je perceel naar het tuincentrum. Onze medewerkers kunnen je in het tuincentrum vele voorbeelden laten zien, en ze geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Naast het leveren van alle benodigdheden kunnen wij ook de aanleg en het onderhoud van het door jou gewenste tuinontwerp verzorgen.