tuin & terras

bomen

Bomen geven hoogte en karakter aan je tuin. Naast een mooi uitzicht geven ze verkoeling en schaduw en maken ze de lucht schoner door fijnstof op te vangen. In een tuin met één of meerdere bomen is ook meer dierenleven te vinden, zo blijkt uit onderzoek.

gazon

Een mooi groen gazon is letterlijk het middelpunt van veel tuinen. Het geeft ruimte om te spelen en ravotten, zonnebaden, is geschikt als looproute en geeft een ruimtelijk effect aan je tuin.

haagplanten

Een groene erfafscheiding geeft een tuin extra uitstraling, het werkt verzachtend en trekt ook vogels en insecten aan. Met het aanplanten van een heg kun je op een mooie, natuurlijke manier een erfafscheiding krijgen.

klimplanten

Met klimplanten gaan we de hoogte in. Een uitgelezen manier om op een hele kleine oppervlakte veel groen en bloemen te plaatsen. Bogen, pergola’s, schermen en zelfs als bodembedekker, met klimplanten zijn de mogelijkheden legio.

potten en manden

Met mooie potten geef je iets extra’s aan je terras. Ook heel handig, want wordt de beplanting wat minder dan zet je de pot tijdelijk uit het zicht. Of je wisselt de inhoud om voor een nieuwe kleurexplosie.

seizoensbloeiers

Met seizoensbloeiers breng je een kleurexplosie in de tuin. Ieder jaargetijde zijn er soorten die als accentbeplating net dat beetje extra sfeer geven. Leuk in een mooie pot op het terras, maar ook onmisbaar in de border op een plekje in het zicht.

sfeer en decoratie

Met leuke accesoires geef je de finishing touch aan je tuin en terras. In huis doen natuurlijke decoraties het erg goed, en als cadeautje zijn onze (handgemaakte) decoraties ook altijd een schot in de roos.

sierheesters

Sierheesters zijn een veelzijdige plantengroep en mogen in geen enkele tuin ontbreken. Van klein tot groot, wintergroen, bloeiend in alle jaargetijden, met opvallende vruchten of prachtige herfstkleuren. Voor iedere plek is er een geschikte sierheester.

tuin aanleggen

Als je jouw tuin aanlegt of aanpast heb je vaak meer nodig dan planten alleen. Wij helpen je natuurlijk ook graag met de aanverwante materialen, wel zo makkelijk.

vaste planten

Met vaste planten maak je de tuin helemaal af. Door de groeiwijze zorgen ze ervoor dat de grond bedekt is en onkruid geen kans krijgt. Er bloeit altijd wel een vaste plant, combineren maar dus.

voeding en verzorging

Een mooie tuin hebben is één ding, maar hem mooi houden is weer heel iets anders. Snoeien, bemesten, leiden en bestrijden, bij ons vindt je alles wat je nodig hebt om je tuin in topconditie te houden.

prijsopgave aanvragen

Direct een vrijblijvende aanvraag doen? Dat kan makkelijk via ons online formulier. Wij gaan voor je aan de slag en je krijgt binnen enkele dagen antwoord.