sfeer en decoratie

sfeer & decoratie

Met leuke accesoires geef je de finishing touch aan je tuin en terras. In huis doen natuurlijke decoraties het erg goed, en als cadeautje zijn onze (handgemaakte) decoraties ook altijd een schot in de roos.

decoraties

In decoratieartikelen bieden wij een ruime keus. Ons aanbod varieert van handgemaakte kransen en tafelstukken van natuurlijk materialen tot gietstenen tuinfiguren en glazen tuinstekers.
We zorgen ervoor dat steeds nieuwe items binnenkomen zodat er altijd iets unieks bij zit. Kun je niet de krans of het tafelstuk vinden dat je zoekt? Dan maken we deze graag voor je op maat. Ook het opmaken van je eigen schaal, pot of mand behoort tot de mogelijkheden.

workshops

Wij organiseren diverse seizoensworkshops waarvoor jij je samen met vriendinnen of zelf kunt inschrijven. Bijvoorbeeld het maken van herfstkransen, kerststukken of een voorjaarsmand. Via onze nieuwsbrief en Facebookpagina worden de workshops aangekondigd en zie je altijd alle details en een voorbeeldfoto.

Workshops op maat zijn mogelijk voor groepen vanaf 5 personen. 5 tot 7 á 8 personen kunnen wij tegelijk ontvangen, voor grotere groepen zijn meerdere sessies in te plannen of workshops op locatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

cadeaubonnen

Een cadeaubon is erg leuk om te geven, zeker als je de wensen van de gelukkige ontvanger niet precies kent. De ontvanger kan dan zelf bepalen waar hij of zij de bon voor wil gebruiken.

Om het je gemakkelijk te maken kun je bij ons zelf de waarde van de cadeaubon bepalen (vanaf € 5,-).

De cadeaubon is na aanschaf vijf jaar lang bij ons te besteden. Cadeaubonnen zijn inwisselbaar op het gehele assortiment (m.u.v. cadeaubonnen) en in gedeeltes te besteden.

  • waarde zelf te bepalen
  • vijf jaar geldig
  • in gedeeltes te besteden

uniek & handgemaakt

Al onze kransen en stukken worden door onszelf met de hand gemaakt. Daardoor wordt iedere krans of stuk uniek. Wij gebruiken hiervoor veel natuurlijke materialen die we eerst goed drogen en voorbehandelen. Deze worden stevig vastgezet, waardoor je onze droge kransen en stukken jarenlang kunt gebruiken.

Zelf een leuke combinatie in gedachten? Wij maken het graag voor je!

verzorging

Droge stukken hoef je alleen maar goed droog te houden. Wil je ze opbergen tot volgend jaar? Pak ze in met een plastic zak of kartonnen doos, dat houdt stof weg.

Groene stukken, zoals paasstukjes en kerststukken met buxus, conifeer en andere levende takjes houdt je vochtig. Deze maken wij op groene oase in een houder/schaaltje. Om de paar dagen zorgen dat de oase goed nat is helpt om het stuk langer groen en goed te houden.