tuinservice

aanleg

De gehele tuinaanleg kunnen wij voor je verzorgen. Van het weghalen van stobben en oude beplanting/materialen tot grondverbetering en van het leggen van graszoden tot het plaatsen van klimopschermen. Wij bespreken graag je wensen en gaan voor je aan het werk.

advies

Heb je advies nodig over tuinklussen? Wij leggen je in ons tuincentrum graag zoveel mogelijk uit. Ook kunnen wij je op locatie advies geven over bijvoorbeeld het aanpassen van je beplanting, snoeien van bepaalde planten of controleren op ziekten.

onderhoud

Heb je tuinklussen waarvoor je zelf niet het materiaal, de kennis of de tijd hebt? Wij kunnen je helpen. Het complete onderhoud van je tuin uitbesteden is mogelijk, maar het snoeien van alleen een heg of leiboom ook. Eenmalig of doorlopend, laat ons je wensen weten en wij gaan voor je aan de slag.

ontwerp

Alle ontwerpen maken wij volledig zelf. Voorop staat dat je tuin een prettige plek moet zijn voor jou en past bij wat jij en je familie graag buiten doen. Met jouw wensen als uitgangspunt komen wij tot een verrassend ontwerp. Daarbij houden we rekening met een praktische insteek en jouw budget.