aanleg

aanleg

De gehele tuinaanleg kunnen wij voor je verzorgen. Van het weghalen van stobben en oude beplanting/materialen tot grondverbetering en van het leggen van graszoden tot het plaatsen van klimopschermen. Wij bespreken graag je wensen en gaan voor je aan het werk.

planten, straten & bouwen

Graszoden leggen, bomen, heesters en overige beplanting planten of een klimplant leiden. Wij beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om jouw tuin vorm te geven.
Ook het aanleggen van bestrating en plaatsen van schuttingen, pergola’s of andere bouwwerken kunnen wij verzorgen. Voor grotere projecten werken wij daarbij samen met professionele, betrouwbare partners.

materialen

De materialen die benodigd zijn voor de tuinaanleg kunnen wij je leveren, of je de aanleg nu zelf doet of aan ons uitbesteed. Een deel van ons assortiment vindt je onder tuin aanleggen. Voor aanvullende of afwijkende materialen geven wij je graag een prijsopgave.

kosten

Onze tuinservice kost € 34,50 per uur inclusief BTW.
Materialen die gebruikt zijn betaal je op basis van de benodigde hoeveelheid.
Voor de inzet van machines kan een brandstof/slijp/materiaal toeslag van toepassing zijn.

Al vanaf 30 minuten!
Geen voorrijkosten in Vriezenveen en directe omgeving
Geen huurkosten voor onze eigen gereedschappen/machines
Bestelde planten en materialen nemen wij bij aanleg mee zonder bezorgkosten

ons machinepark

Wij beschikken over diverse professionele gereedschappen voor het uitvoeren van jouw tuinklussen. Uiteraard hebben wij altijd goede spades, harken etc. bij ons. Voor onderstaande machines betaal je daarnaast geen huur als je onze tuinservice inschakelt.

Motorheggenschaar *
Stokheggenschaar elektrisch
Motorbosmaaier *
Motorbladblazer *
Motorkettingzaag (max. middelgrote stammen) *
Tandemas/enkelas aanhangwagen
Tuinwals
Steenknipper

* inclusief brandstof