onderhoud

onderhoud

Heb je tuinklussen waarvoor je zelf niet het materiaal, de kennis of de tijd hebt? Wij kunnen je helpen. Het complete onderhoud van je tuin uitbesteden is mogelijk, maar het snoeien van alleen een heg of leiboom ook. Eenmalig of doorlopend, laat ons je wensen weten en wij gaan voor je aan de slag.

snoeien

Wij beschikken over diverse professionele heggenscharen, takkenscharen en takkenzagen waarmee wij jouw hagen, leilinden en dakplatanen in vorm brengen. Snoeivormen, struiken en kleine bomen snoeien wij ook graag voor je. De gereedschappen nemen wij mee en we zorgen voor een professionele en nette afwerking. In overleg kunnen wij ook het snoeiafval voor je afvoeren.
Zelf opruimen en ons het snoeiwerk laten doen? Ook dat kan natuurlijk.

tuinonderhoud

Wij kunnen de aanplant van nieuwe planten, heesters of bomen in een bestaande tuin verzorgen. Het onkruidvrij maken en houden van de tuin voor je uitvoeren. Of bijvoorbeeld een vaste planten border renoveren wanneer de planten gedeeld en herplant moeten worden.
Benodigde gereedschappen nemen wij mee en ook materialen zoals potgrond of bemesting kunnen wij meteen voor je meebrengen.

kosten

Onze tuinservice kost € 34,50 per uur inclusief BTW.
Materialen die gebruikt zijn betaal je op basis van de benodigde hoeveelheid. Het afvoeren van (groen)afval verzorgen wij desgewenst voor je tegen een kleine vergoeding.

Al vanaf 30 minuten!
Geen voorrijkosten in Vriezenveen en directe omgeving
Geen huurkosten voor onze eigen gereedschappen/machines
Afvoer groenafval mogelijk

ons machinepark

Wij beschikken over diverse professionele gereedschappen voor het uitvoeren van jouw tuinklussen. Uiteraard hebben wij altijd goede snoeischaren, takkenzagen etc. bij ons. Voor onderstaande machines betaal je daarnaast geen huur als je onze tuinservice inschakelt.

Motorheggenschaar *
Stokheggenschaar elektrisch
Motorbosmaaier *
Motorbladblazer *
Motorkettingzaag (max. middelgrote stammen) *
Tandemas/enkelas aanhangwagen
Tuinwals
Steenknipper

* inclusief brandstof