ontwerp

ontwerp

Alle ontwerpen maken wij volledig zelf. Voorop staat dat je tuin een prettige plek moet zijn voor jou en past bij wat jij en je familie graag buiten doen. Met jouw wensen als uitgangspunt komen wij tot een verrassend ontwerp. Daarbij houden we rekening met een praktische insteek en jouw budget.

Tuinontwerp wensen

jouw wensen

Voor we aan een tuinontwerp beginnen nemen we samen jouw wensen door. Wil je een strakke of natuurlijke sfeer? Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren? Wil je wel of geen gazon?
Jouw input verwerken we tot een schets en beplantingsplan dat we daarna samen bespreken. Waar dat nog nodig blijkt maken we aanpassingen voor je de definitieve versie van ons krijgt.

verrassende ideeën

Wij denken graag met je mee, maar houden er ook van jou te verrassen zodat je op een andere manier naar de tuin kijkt. De basis voor een tuinontwerp zijn jouw wensen, onze twist maakt het net even anders. Een pergola hoeft immers niet kaarsrecht te zijn en voor beplanting geldt dikwijls onbekend maakt onbemind.

kosten

Onze tuinontwerpen zijn beschikbaar vanaf € 100,-
De prijs is o.a. afhankelijk van de detailuitwerking van de tekeningen en de grootte van je tuin, hier vertellen we je graag meer over.

Bij besteding vanaf € 250,- aan planten/materialen krijg je € 100,- tuinontwerpkosten als korting terug
Geen voorrijkosten in Vriezenveen en directe omgeving
Inclusief intake- en oplevergesprek

onze tuinontwerpen

Wij maken een ontwerpschets op schaal met alle maten, en een reëel beplantingsplan voor je. Voor we aan de slag gaan nemen we graag jouw wensen door. Wil je een strakke tuin, of houdt je meer van natuurlijke borders? Gazon, zandbak, welke kleuren? Jouw input verwerken we tot een schets en beplantingsplan dat we daarna samen bespreken en aanpassen waar dat nog nodig blijkt.

Ga je zelf aan de slag met de aanleg? Dan helpen wij je graag met het op de juiste plaats zetten van de bestelde beplanting zodat je zelf niet hoeft te puzzelen met Latijnse namen.

Tuinontwerpschets op schaal met alle maten
Beplantingsplan
Intake- en oplevergesprek
Beplanting uitgezet voor het planten